الرئيسيةس .و .جبحـثقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

أهلا وسهلا بك إلى منتديات عرب مسلم
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.


منتديات عرب مسلم :: أقسام الأسرة والمجتمع :: مطبخ حواء - اكلات خليجية - مقبلات - حلويات - طبخ - اكلات شعبية - حلويات - مشروبات - عصائر

شاطر

الأحد 07 يوليو 2013, 1:37 pm
رقم المشاركة : ( 1 )
مؤسس موقع عرب مسلم
مؤسس موقع عرب مسلم


إحصائيةالعضو

تاريخ التسجيل : 26/11/2010
العمر : 24
تاريخ الميلاد : 15/10/1992
الوظيفة : محاسب
الجنس : ذكر
المشاركات : 10956
التقييم التقييم : 9099
الهوايات : القراءة ، الكمبيوتر والإنترنت
نوع المحمول : Samsung Galaxy Grand Prime
نظام التشغيل : windows 10
نظام الحماية : Avast
نوع المتصفح : Firefox
نوع وسرعة الاتصال : DSL 8 Mbps
بدايتي بالإنترنت عام : 2004
الدولة : مصر
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.mothaqf.com/
مُساهمةموضوع: حلقات الفينو المحشيّة


حلقات الفينو المحشيّة





حلقات الفينو المحشيّة
المقادير:
عيش فينو كبير حسب العدد
½ كيلو لحمة مفرومة (ممكن تستخدمي سوسيس أو فراخ)
ثمرة طماطم منزوعة البذر ومقطّعة مكعبات
بصلة متوسطة مقطّعة مكعبات صغيرة
كوب جبن شيدر أو رومي مبشور
ملعقة صغيرة كزبرة مطحونة
¼ كوب بقدونس مفروم
ملعقة صغيرة بهارات
ملعقة صغيرة بابريكا
ملعقة صغيرة كمون
زبدة مذابة للدهن
2 فص ثوم مفروم
ملعقة كبيرة زيت
ملح وفلفل أسود
بيضة

الطريقة:
1- سخني الزيت في حلة وشوّحي فيها اللحمة المفرومة وقلبيها لغاية ما يتغيّر لونها وتشرب ميّتها، وضيفي عليها البصل والثوم وقلّبيهم مع بعض لغاية ما البصل يدبل.

2- ضيفي البهارات والبابريكا والكزبرة والكمّون على اللحمة، وتبّليها بكمية ملح وفلفل مناسبة، وحطّيها بعد كده في طبق علشان تبرد شوية.

3- حطّي الطماطم والبقدونس والجبنة على اللحمة، واكسري بعد كده البيضة عليهم واخلطيهم مع بعض كويس.

4- قطّعي الفينو نصين بالطول وفرّغيهم شوية من اللبابة علشان تعملي زي حفرة تقدري تحطّي فيها الحشوة.

5- احشي نص الرغيف اللي فرّغتيه بكمية مناسبة من خليط اللحم وحطّي فوقيه النص التاني، وادهنيه بعد كده من فوق بالزبدة، وممكن ترشّي كمان عليه شوية زعتر أو أي نوع جبنة، وبعد كده لفي رغيف الفينو بورق فويل ودخليه في الفرن على درجة حرارة 180 درجة مئوية لمدة 15 دقيقة.

6- قطّعي الفينو على شكل حلقات سميكة وقدّميه في أطباق التقديم مع بطاطس محمرة وسلطة كول سلو.. وبالهنا والشفا.





الموضوع الأصلي : حلقات الفينو المحشيّة // المصدر : منتديات عرب مسلم


توقيع : علاء احمد




الأحد 07 يوليو 2013, 3:35 pm
رقم المشاركة : ( 2 )
عضو متألق
عضو متألق


إحصائيةالعضو

تاريخ التسجيل : 21/10/2012
العمر : 35
تاريخ الميلاد : 13/06/1981
الوظيفة : ادع الى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنه
الجنس : ذكر
المشاركات : 1416
التقييم التقييم : 519
الهوايات : داعي الى الله ودينه
الدولة : الاردن
الأوسمة : وسام التميز
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://anwarbasal.alamuntada.com/
مُساهمةموضوع: رد: حلقات الفينو المحشيّة


حلقات الفينو المحشيّة



دائما متميز في الانتقاء
سلمتم على روعه طرحكم
نترقب المزيد من جديدكم الرائع
دمت ودام لنا روعه مواضيعكم

لكـ خالص احترامي





الموضوع الأصلي : حلقات الفينو المحشيّة // المصدر : منتديات عرب مسلم


توقيع : صبر جميل




اللهم اغفر للمؤمنين والمؤمنات والمسلمين والمسلمات الاحياء منهم والاموات
وصل اللهم على سيدنا محمد وعلى اله وصحبه وسلم
واخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمين

منتدى انور ابو البصل الاسلامي

http://anwarbasal.alamuntada.com/





الــرد الســـريـع
..




تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة









جميع الحقوق محفوظة © 2016 منتديات عرب مسلم

www.arab-muslim.com

مؤسس الموقع : علاء احمد





Top