الرئيسيةس .و .جبحـثقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

أهلا وسهلا بك إلى منتديات عرب مسلم
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.


منتديات عرب مسلم :: أقسام الأسرة والمجتمع :: مطبخ حواء - اكلات خليجية - مقبلات - حلويات - طبخ - اكلات شعبية - حلويات - مشروبات - عصائر

شاطر

الأحد 03 مارس 2013, 6:34 pm
رقم المشاركة : ( 1 )
مؤسس موقع عرب مسلم
مؤسس موقع عرب مسلم


إحصائيةالعضو

تاريخ التسجيل : 26/11/2010
العمر : 24
تاريخ الميلاد : 15/10/1992
الوظيفة : محاسب
الجنس : ذكر
المشاركات : 10956
التقييم التقييم : 9099
الهوايات : القراءة ، الكمبيوتر والإنترنت
نوع المحمول : Samsung Galaxy Grand Prime
نظام التشغيل : windows 10
نظام الحماية : Avast
نوع المتصفح : Firefox
نوع وسرعة الاتصال : DSL 8 Mbps
بدايتي بالإنترنت عام : 2004
الدولة : مصر
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.mothaqf.com/
مُساهمةموضوع: توست الكوردون بلو المقرمش


توست الكوردون بلو المقرمش



توست الكوردون بلو المقرمش





توست الكوردون بلو المقرمش

المقادير:
كوب فراخ مقطعة مكعبات
½ كوب سوسيس مقطع مكعبات
¼ كوب شبت مقطع لقطع صغيرة
½ كوب بصل مقطع مكعبات
¼ كيلو جبنة رومي مبشور
2 ملعقة كبيرة بقسماط
3 ملعقة كبيرة زبدة
ملعقة صغيرة مستردة
¼ ملعقة صغيرة زعتر
2 ملعقة كبيرة دقيق
ملح وفلفل أسود
½ كوب لبن
فلفل أحمر

الطريقة:
1- سيّحي ملعقة زبدة على النار وقلّبي فيها البقسماط وسيبيه على جنب، وبعد كده سيّحي باقي الزبدة وشوّحي فيها السوسيس والبصل والزعتر، وبعد كده ضيفي عليهم الدقيق وقلّبيهم مع بعض على النار لمدة 3 دقائق.

2- ارفعي الخليط من على النار وضيفي عليه اللبن، وبعد كده حطيه على النار مرة تانية، وقلّبيهم مع بعض لحد ما الخليط يغلي.

3- ارفعي الخليط من على النار وضيفي عليه الجبنة وقلبيهم كويس مع بعض، لحد ما الخليط يكون متماسك والجبنة تسيح في الخليط، بعد كده ضيفي الفلفل الأسود والفلفل الأحمر والملح والمستردة، واستمري في التقليب لحد ما الخليط يتجانس، وبعد كده ضيفي عليه الفراخ والشبت وقلّبيهم مع بعض وسيبيهم على جنب.

4- هاتي 4 شرائح توست وادهنيهم بطبقة زبدة من على الوش وبعد كده اقلبي التوست على الوش التاني، بحيث يكون الوش المدهون بالزبدة هو اللي من تحت، بعد كده افردي شوية من الخليط على التوست وضيفي عليه طبقة من البقسماط المخلوط مع الزبدة، وفي الآخر حطّي طبقة من الجبنة الرومي المبشورة ورشة فلفل أحمر، وكرري نفس الخطوة مع باقي شرائح التوست.



5- حطي التوست في صينية ودخّليه الفرن لمدة من 15 : 20 دقيقة، وبعد كده طلّعيه وسيبيه يبرد شوية، وبعد كده قدّميه.. وبالهنا والشفا.





الموضوع الأصلي : توست الكوردون بلو المقرمش // المصدر : منتديات عرب مسلم


توقيع : علاء احمد




الثلاثاء 05 مارس 2013, 7:53 pm
رقم المشاركة : ( 2 )
عضو متألق
عضو متألق


إحصائيةالعضو

تاريخ التسجيل : 21/10/2012
العمر : 35
تاريخ الميلاد : 13/06/1981
الوظيفة : ادع الى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنه
الجنس : ذكر
المشاركات : 1416
التقييم التقييم : 519
الهوايات : داعي الى الله ودينه
الدولة : الاردن
الأوسمة : وسام التميز
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://anwarbasal.alamuntada.com/
مُساهمةموضوع: رد: توست الكوردون بلو المقرمش


توست الكوردون بلو المقرمش



تسلم الايادي
موضوع في غاية الجمال
لا حرمنا الله تواجدك
ومعك اجمل الموضوعات
تحياتي وودي لك


اخوكم انور ابو البصل





الموضوع الأصلي : توست الكوردون بلو المقرمش // المصدر : منتديات عرب مسلم


توقيع : صبر جميل




اللهم اغفر للمؤمنين والمؤمنات والمسلمين والمسلمات الاحياء منهم والاموات
وصل اللهم على سيدنا محمد وعلى اله وصحبه وسلم
واخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمين

منتدى انور ابو البصل الاسلامي

http://anwarbasal.alamuntada.com/





الــرد الســـريـع
..




تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة









جميع الحقوق محفوظة © 2016 منتديات عرب مسلم

www.arab-muslim.com

مؤسس الموقع : علاء احمد





Top