الرئيسيةس .و .جبحـثقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

أهلا وسهلا بك إلى منتديات عرب مسلم
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.


منتديات عرب مسلم :: أقسام الأسرة والمجتمع :: مطبخ حواء - اكلات خليجية - مقبلات - حلويات - طبخ - اكلات شعبية - حلويات - مشروبات - عصائر

شاطر

الثلاثاء 12 فبراير 2013, 6:14 pm
رقم المشاركة : ( 1 )
مؤسس موقع عرب مسلم
مؤسس موقع عرب مسلم


إحصائيةالعضو

تاريخ التسجيل : 26/11/2010
العمر : 24
تاريخ الميلاد : 15/10/1992
الوظيفة : محاسب
الجنس : ذكر
المشاركات : 10956
التقييم التقييم : 9099
الهوايات : القراءة ، الكمبيوتر والإنترنت
نوع المحمول : Samsung Galaxy Grand Prime
نظام التشغيل : windows 10
نظام الحماية : Avast
نوع المتصفح : Firefox
نوع وسرعة الاتصال : DSL 8 Mbps
بدايتي بالإنترنت عام : 2004
الدولة : مصر
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.mothaqf.com/
مُساهمةموضوع: شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر


شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر





النهارده هنعمل الفراخ بطريقة جديدة وشهية جدا، وابعتي قولي لنا رأيك فيها..

شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر
المقادير:
½ كيلو فراخ بانيه مقطعة شرائح
ثمرة فلفل أحمر باردة كبيرة ومفرومة
ثمرة فلفل أخضر حار مقطّعة شرائح
ثمرة فلفل أحمر حار مقطّعة شرائح
ثمرة بصل كبيرة ومقطّعة شرائح
2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
¼ كوب صلصة طماطم
¼ كوب أوراق بقدونس
2 ملعقة صغيرة نشا
كوب شوربة فراخ
2 فص ثوم
ملح وفلفل
زيت زيتون

الطريقة:
1- اخلطي الفراخ مع الثوم وعصير الليمون وصلصة الطماطم والفلفل الأحمر الحار والفلفل الأخضر الحار والملح والفلفل، وحطّي الفراخ مع التتبيلة دي في الثلاجة لمدة ليلة كاملة أو ممكن تستخدميها بعد 4 ساعات لو كنتي مستعجلة.

2- هاتي طاسة كبيرة، وحطّي فيها كمية مناسبة من الزيت وشوّحي فيها الفراخ مع التتبيلة بتاعتها لغاية ما لون الفراخ يبقى مائل للبني، وبعد كده ارفعي الفراخ من الطاسة.

3- بعد كده حطّي كمية تانية من الزيت في نفس الطاسة، وشوّحي فيه البصل والفلفل الأحمر البارد المفروم لغاية ما البصل يبقى طري، وبعد كده حطّي الفراخ مرة تانية في الطاسة وضيفي معاها النشا بعد ما تدوّبيها في شوربة الفراخ.

4- قلّبي الخليط مع بعضه على النار لغاية ما يغلي وكثافته تزيد والفراخ تستوي تماما، وفي الآخر حطّي البقدونس الأخضر وقلّبيهم مع بعض على النار، وبعد كده اغرفي الفراخ في طبق التقديم.. وبالهنا والشفا.





الموضوع الأصلي : شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر // المصدر : منتديات عرب مسلم


توقيع : علاء احمد




الأربعاء 13 فبراير 2013, 9:56 am
رقم المشاركة : ( 2 )
عضو متقدم
عضو متقدم


إحصائيةالعضو

تاريخ التسجيل : 23/10/2012
العمر : 19
تاريخ الميلاد : 27/07/1997
الوظيفة : طالب
الجنس : ذكر
المشاركات : 485
التقييم التقييم : 381
الهوايات : نت
نوع المحمول : صرصور هههههه
نظام التشغيل : xp
نظام الحماية : افاست
نوع المتصفح : كوكل
نوع وسرعة الاتصال : ال
بدايتي بالإنترنت عام : 2010
الدولة : العراق
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.a-twer.com/
مُساهمةموضوع: رد: شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر


شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر



طرح جميل ورااائع
موضوع بغاية الجمال
بارك الله فيك على المجهود القيم
ننتظر المزيد بشووق





الموضوع الأصلي : شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر // المصدر : منتديات عرب مسلم


توقيع : شبح المنتديات






الــرد الســـريـع
..




تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة









جميع الحقوق محفوظة © 2016 منتديات عرب مسلم

www.arab-muslim.com

مؤسس الموقع : علاء احمد





Top