الرئيسيةس .و .جبحـثقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

أهلا وسهلا بك إلى منتديات عرب مسلم
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.


منتديات عرب مسلم :: أقسام الأسرة والمجتمع :: مطبخ حواء - اكلات خليجية - مقبلات - حلويات - طبخ - اكلات شعبية - حلويات - مشروبات - عصائر

شاطر

الثلاثاء 12 فبراير 2013, 2:39 pm
رقم المشاركة : ( 1 )
مؤسس موقع عرب مسلم
مؤسس موقع عرب مسلم


إحصائيةالعضو

تاريخ التسجيل : 26/11/2010
العمر : 24
تاريخ الميلاد : 15/10/1992
الوظيفة : محاسب
الجنس : ذكر
المشاركات : 10956
التقييم التقييم : 9099
الهوايات : القراءة ، الكمبيوتر والإنترنت
نوع المحمول : Samsung Galaxy Grand Prime
نظام التشغيل : windows 10
نظام الحماية : Avast
نوع المتصفح : Firefox
نوع وسرعة الاتصال : DSL 8 Mbps
بدايتي بالإنترنت عام : 2004
الدولة : مصر
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.mothaqf.com/
مُساهمةموضوع: مكعبات الفراخ بالخلطة الإيطالية


مكعبات الفراخ بالخلطة الإيطالية










ممكن تقدّمي الفراخ مع أرز أصفر أو أبيض


النهارده هنعمل مع بعض مكعبات فراخ بالخلطة الإيطالية، اللي تقدري تقدّميها كوجبة سريعة لأفراد أسرتك..

مكعبات الفراخ بالخلطة الإيطالية
المقادير:
½ كيلو فراخ بانيه مقطّعة مكعبات
2 ثمرة فلفل حار مقطّع شرائح طويلة
½ ملعقة صغيرة زعتر مطحون
ملعقة كبيرة صلصة طماطم
كوب مشروم مقطع شرائح
2 ثمرة طماطم كبيرة مفرومة
½ ملعقة صغيرة فلفل أحمر
كوب مية أو شوربة فراخ
¼ كوب عصير ليمون
بصلة متوسطة مفرومة
ثمرة فلفل أخضر رومي
2 ملعقة كبيرة دقيق
¼ كوب زيت
ملح وفلفل

الطريقة:
1-
اغسلي الفراخ وتبّليها بالملح والفلفل، وبعدين شوّحيها في الزيت لغاية ما
تتحمّر وبعدين ارفعيها من على النار وصفّيها من الزيت وسيبيها على جنب.

2-
حمّري البصل والمشروم والثوم في نفس الزيت لحد ما لون البصل يصفرّ، وبعد
كده ضيفي عليهم الفلفل الحار والفلفل الرومي والطماطم والبابريكا والزعتر
والصلصة والدقيق، وضيفي الشوربة أو المية، وسيبيهم شوية على النار لغاية ما
الخليط يتقل معاكي، وبعد كده تبّلي الخليط ده بالملح والليمون، وضيفي
الفراخ عليهم وقلّبيهم مع بعض على النار لمدة 10 دقائق، وبعد كده قدّمي
الفراخ مع أرز أصفر أو أبيض.. وبالهنا والشفا.

خلصت وصفتنا النهارده..
استنونا كل يوم مع وصفات جديدة..
سلام،،،





الموضوع الأصلي : مكعبات الفراخ بالخلطة الإيطالية // المصدر : منتديات عرب مسلم


توقيع : علاء احمد




الأحد 24 فبراير 2013, 9:00 pm
رقم المشاركة : ( 2 )
عضو محترف
عضو محترف


إحصائيةالعضو

تاريخ التسجيل : 03/11/2012
العمر : 26
تاريخ الميلاد : 20/02/1990
الوظيفة : ام مصرية
الجنس : انثى
المشاركات : 1081
التقييم التقييم : 591
الهوايات : التصميم والكمبيوتر
الدولة : مصر
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://mrsa.forumegypt.net/
مُساهمةموضوع: رد: مكعبات الفراخ بالخلطة الإيطالية


مكعبات الفراخ بالخلطة الإيطالية




سلمت يداك على الطرح المميز
بانتظار جديدك
شكرا لك





الموضوع الأصلي : مكعبات الفراخ بالخلطة الإيطالية // المصدر : منتديات عرب مسلم


توقيع : مرسا






الــرد الســـريـع
..




تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة









جميع الحقوق محفوظة © 2016 منتديات عرب مسلم

www.arab-muslim.com

مؤسس الموقع : علاء احمد





Top