الرئيسيةس .و .جبحـثقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

أهلا وسهلا بك إلى منتديات عرب مسلم
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.


منتديات عرب مسلم :: أقسام الأسرة والمجتمع :: مطبخ حواء - اكلات خليجية - مقبلات - حلويات - طبخ - اكلات شعبية - حلويات - مشروبات - عصائر

شاطر

الثلاثاء 12 فبراير 2013, 2:24 pm
رقم المشاركة : ( 1 )
مؤسس موقع عرب مسلم
مؤسس موقع عرب مسلم


إحصائيةالعضو

تاريخ التسجيل : 26/11/2010
العمر : 24
تاريخ الميلاد : 15/10/1992
الوظيفة : محاسب
الجنس : ذكر
المشاركات : 10956
التقييم التقييم : 9099
الهوايات : القراءة ، الكمبيوتر والإنترنت
نوع المحمول : Samsung Galaxy Grand Prime
نظام التشغيل : windows 10
نظام الحماية : Avast
نوع المتصفح : Firefox
نوع وسرعة الاتصال : DSL 8 Mbps
بدايتي بالإنترنت عام : 2004
الدولة : مصر
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.mothaqf.com/
مُساهمةموضوع: طاجن الرز بالفراخ


طاجن الرز بالفراخ





النهارده جبنا لكم وصفة لذيذة وسهلة، تقدري تعمليها كطبق رئيسي لو عندك عزومة وعايزة تجدّدي.

طاجن الرز بالفراخ
المقادير:
2 كوب أرز مسلوق
فرخة مقطّعة إلى 8 قطع
كوب جبنة شيدر مبشورة
2 مكعب مرقة دجاج
2 ملعقة كبيرة سمنة
2 كوب كريمة طبخ
بصلة كبيرة مفرومة
ملح وفلفل أسود
حبهان مطحون
ورق لاورا

الطريقة:
1- افركي البصل مع الحبهان والملح والفلفل، وضيفي عليهم الرز واخلطيهم مع بعض كويس وسيبيهم على جنب.

2- دفّي الكريمة على النار وتبّليها بالملح والفلفل والحبهان ومرقة الدجاج، وبعد كده ارفعيها من على النار.

3- حمّري الفراخ على النار مع السمنة وتبّليها بالملح والفلفل والتوابل، وبعد كده ارفعيها من على النار.

3- هاتي الطاجن أو الصينية وادهنيها بطبقة خفيفة من السمنة وضيفي عليها نصف كمية الأرز، وبعد كده رصّي عليها قطع الفراخ وغطّيها بباقي كمية الأرز.

4- اعملي فتحات في طبقة الأرز باستخدام السكينة، وبعد كده صبّي عليها الكريمة لحد ما تغطّي الطاجن كله وفي الآخر حطّي على الوش ملعقة زبدة والجبنة الرومي المبشورة.

5- دخّلي الطاجن في الفرن وسيبيه لحد ما الوش يتحمرّ، وبعد كده طلّعيه وقدّميه ساخن.. وبالهنا والشفا.





الموضوع الأصلي : طاجن الرز بالفراخ // المصدر : منتديات عرب مسلم


توقيع : علاء احمد




الأحد 24 فبراير 2013, 9:01 pm
رقم المشاركة : ( 2 )
عضو محترف
عضو محترف


إحصائيةالعضو

تاريخ التسجيل : 03/11/2012
العمر : 26
تاريخ الميلاد : 20/02/1990
الوظيفة : ام مصرية
الجنس : انثى
المشاركات : 1081
التقييم التقييم : 591
الهوايات : التصميم والكمبيوتر
الدولة : مصر
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://mrsa.forumegypt.net/
مُساهمةموضوع: رد: طاجن الرز بالفراخ


طاجن الرز بالفراخ




سلمت يداك على الطرح المميز
بانتظار جديدك
شكرا لك





الموضوع الأصلي : طاجن الرز بالفراخ // المصدر : منتديات عرب مسلم


توقيع : مرسا




الإثنين 09 سبتمبر 2013, 8:41 am
رقم المشاركة : ( 3 )
مؤسس موقع عرب مسلم
مؤسس موقع عرب مسلم


إحصائيةالعضو

تاريخ التسجيل : 26/11/2010
العمر : 24
تاريخ الميلاد : 15/10/1992
الوظيفة : محاسب
الجنس : ذكر
المشاركات : 10956
التقييم التقييم : 9099
الهوايات : القراءة ، الكمبيوتر والإنترنت
نوع المحمول : Samsung Galaxy Grand Prime
نظام التشغيل : windows 10
نظام الحماية : Avast
نوع المتصفح : Firefox
نوع وسرعة الاتصال : DSL 8 Mbps
بدايتي بالإنترنت عام : 2004
الدولة : مصر
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.mothaqf.com/
مُساهمةموضوع: رد: طاجن الرز بالفراخ


طاجن الرز بالفراخ



مرسا كتب:

سلمت يداك على الطرح المميز
بانتظار جديدك
شكرا لك
شكرا جزيلاً على المرور الكريم ..
و الدعم المتواصل من خلال الردود القيمة ..
دمتم بكل خير ..






الموضوع الأصلي : طاجن الرز بالفراخ // المصدر : منتديات عرب مسلم


توقيع : علاء احمد






الــرد الســـريـع
..




تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة









جميع الحقوق محفوظة © 2016 منتديات عرب مسلم

www.arab-muslim.com

مؤسس الموقع : علاء احمد





Top